Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trias denuncia a la Junta Electoral una regidora dels comuns

La candidatura de Junts a l’alcaldia, que porten per nom ‘Trias per Barcelona’ ha denunciat aquest dimarts, 23 de maig, a la Junta Electoral la regidora d’Habitatge dels comuns, Lucía Martín. L’acusen de “fer campanya” aprofitant “recursos de l’Ajuntament”. El motiu concret que els ha portat a emprendre aquesta acció és una piulada sobre el lliurament de claus de pisos municipals. Des de la candidatura de Trias consideren que aquest tuit va en contra de “la prohibició de la LOREG d’organitzar i difondre actes que continguin al·lusions a realitzacions o èxits públics” durant l’època de campanya electoral.

La regidora i número 7 de la llista de Colau ha eliminat la publicació després que la Junta Electoral els hagi remès la seva denúncia. Qui s’ha mostrat més dur respecta aquests fets ha estat el número 3 de Trias, Jordi Martí: “Aquesta piulada la fa aprofitant un acte institucional, en el que ha participat per raó del seu càrrec a l’Ajuntament de Barcelona, amb una clara intenció electoral.”, sentencia. “De fet, fa publicitat electoral d’un acte institucional en el qual va acudir en la seva condició de càrrec públic“, puntualitza Martí.

Traspàs de Rodalies

Durant el míting d’aquest matí, l’alcaldable Xavier Trias ha deixat molt clar que si torna a Sant Jaume, és a dir, si es proclama com el vencedor final dels comicis d’aquest diumenge, exigirà que l’Estat traspassi el control del servei de Rodalies. Un traspàs que, com ha dit, ha de tenir unes condicions: “Ja m’han fotut massa gols a la vida. Els traspassos han d’anar acompanyats de les inversions necessàries perquè si no són una càrrega. Hem de ser molt exigents”, afirma.

Aquesta ha estat la màxima de l’acte d’aquest matí en el qual Trias ha comptat, també, amb la presència dels números 11 i 5 de la llista de Trias per Barcelona, Damià Calvet i Francina Vila, i l’exconseller del govern de Puigdemont i pres polític, Jordi Rull.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La comuna privada a maig 23, 2023 | 21:31
    La comuna privada maig 23, 2023 | 21:31
    La señora Martín es famosa per la seva experiencia laboral. Concretament la seva experiència enxufant la seva parella com a “assessora” de nosequè.
  2. Icona del comentari de: mala peça a maig 24, 2023 | 11:14
    mala peça maig 24, 2023 | 11:14
    aquesta lucia martin, és un perill públic, no té un pam de net

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa