Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Treuen l’entrellat d’una foto de Colau viatjant en metro
  • CA

Una foto de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, viatjant en metro ha aixecat controvèrsia a les xarxes socials les darreres hores. Milers d’usuaris de Twitter han compartit la imatge de Colau, acompanyada d’una persona, viatjant en metro, fet que ha estat àmpliament comentat. Alguns usuaris d’aquesta xarxa social han aprofitat per criticar que l’alcaldessa es deixi veure fent servir el suburbà perquè interpreten que ho fa per electoralisme.

A més a més, també han sorgit dubtes sobre si la foto era real, si estava manipulada o bé era antiga. El programa La tarda de Catalunya Ràdio ha investigat l’origen de la fotografia i també ha indagat buscant la confirmació de l’equip de l’alcaldessa.

Segons l’emissora pública, la foto és real i es va fer el divendres 16 de setembre. Colau anava amb una companya del seu equip cap a l’estació de Sants pèr presentar en roda de premsa la remodelació de la infraestructura. Aquesta compareixença la va fer al costat de la ministra de Transports, Raquel Sánchez. Diverses fotos del mateix dia mostren Colau amb la mateixa roba que porta a la foto del metro.

Quan fa servir el cotxe oficial Ada Colau?

L’equip de Colau ha explicat a Catalunya Ràdio que l’alcaldessa utilitza el cotxe oficial constantment per poder arribar a tots els actes previstos en la seva agenda institucional, però també fa servir el metro quan pot. Segons la informació el cap de setmana passat, Colau va viatjar en metro tres vegades. A més a més, els matins en què Colau ha d’anar de casa al consistori, fa el trajecte caminant fins a la plaça Sant Jaume.

Casualment, aquest dilluns Colau, entrevistada a TVE va explicar que fins i tot quan va caminant l’acompanya un cotxe per qüestions de seguretat. A més a més, quan va en metro també ho fa escortada, segons la informació de Catalunya Ràdio. La foto que s’ha fet viral també dona pistes de ser actual perquè la bossa que porta Colau penjada és la de les festes de la Mercè d’aquest any.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a setembre 23, 2022 | 10:53
    JordiP setembre 23, 2022 | 10:53
    El truco del almendruco. Ja està molt vist. L'alcalde Maragall, quan vivia a les "cases verds" d'El Maduixer, baixava en el cotxe fins a l'estació Lesseps i baixava en metro fins a Liceu. Allà el revollia novament el cotxe i el portava a l'Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa