Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Torra carrega contra la festa il·legal clausurada a Barcelona
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha carregat contra els organitzadors i assistents de la festa il·legal clausurada aquest dissabte a la Zona Franca de Barcelona, a la que van assistir 160 persones sense mascaretes ni distància social. “Això no és una festa, és un acte d’insolidaritat”, ha criticat, per recordar també que el risc de rebrot encara és “molt alt” a Catalunya.

Així, ha assegurat que ja ha ordenat “màxima severitat” als Mossos d’Esquadra per abordar “qualsevol incompliment de les normes de prevenció contra la Covid-19”. La setmana passada ja va haver-hi una altra festa imprudent a la ciutat, amb 58 persones congregades a Sant Gervasi.

L’actual cap de setmana ha estat esquitxat per diversos incompliments polèmics, com aquest acte clandestí a la capital, un altre a Viladecans amb un centenar de persones o grans aglomeracions a la festa major de Vilafranca del Penedès. A més, la patronal de l’oci nocturn, Fecasarm, ha advertit que hi havia més convocatòries a les xarxes socials i ha reclamat la mateixa rotunditat que ha portat a dictar el tancament de tots els locals del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa