Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Clausuren una festa de 58 persones a Sant Gervasi que no complien cap mesura sanitària
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van rebre aquesta passada matinada la trucada inquieta d’un veí del barri de Sant Gervasi-Galvany sobre una festa que s’estaria produint a un local del carrer Marià Cubí. En arribar, però, la sorpresa de la policia catalana va ser el nombre de persones que en formaven part: una seixantena. A més, l’escena que es van trobar no complia cap mesura sanitària: ni mascaretes, ni distància social. Així, es va acabar identificant i denunciant “per no dur la mascareta i estar a una festa il·legal” un total de 58 persones. La informació l’ha avançat El País i l’han confirmat tot seguit fonts dels Mossos a aquest diari.

A més, l’organitzador d’aquesta macrofesta d’aniversari va quedar doblement denunciat. A ell, se li va iniciar el tràmit de denúncia per tirar endavant una festa no permesa, ara que l’oci nocturn té una restricció oficial.

En pocs minuts, però, la la festa es va desfer i la música i el beure es van esvair. A dos quarts de tres de la matinada, el local havia quedat clausurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa