Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tensió a la protesta davant la comissaria de la Guàrdia Civil a Gràcia
  • CA

Detencions i escenes de tensió en la concentració davant de la comissaria de la Guàrdia Civil de travessera de Gràcia. La cita ha atret desenes de persones, convocades per l’ANC, després que avui s’hagin produït 21 detencions en el marc de la operació Volhov contra empresaris independentistes.

Minuts abans, els Mossos han començat a desplegar tanques per blindar el carrer i han demanat als manifestants que se situessin darrere del cordó policial. 

Els manifestants que han quedat a l’altre costat de la línia policial han començat a cridar consigens contra la policia, “fora les forces d’ocupació”, i alguns insults, “burros” i “gossos”. Alguns concentrats també han recuperat consignes de l’1-O com “els carrers seran sempre nostre”.

Algunes persones, discutint entre elles, parlen de la necessitat de reivindicar el mandat de l’1-O. Altres diuen que no es pot perquè “qui mana són els bancs”, trames de poder que projecten a les institucions els polítics que interessen als poderosos, ” com Ada Colau”, diu un jove en conversa animada amb una senyora gran. “És una vergonya”, remata.

Vint minuts després de les vuit s’ha començat a escoltar el so d’un helicòpter sobrevolant la zona. Un grup de concentrats ha encès bengales de fum i ha llançat ous contra la policia.

Més notícies
Manifestants davant la catedral de Barcelona contra l'operació Volhov / J.A.G
Centenars de persones denuncien una “operació d’Estat” contra Catalunya
Notícia: Centenars de persones denuncien una “operació d’Estat” contra Catalunya
Comparteix
Protesta davant la Catedral contra les detencions i escorcolls de la Guàrdia Civil
González Cambray, al centre, en una imatge d'arxiu d'una roda de premsa / Europa Press
El president del Consorci d’Educació de Barcelona, entre els detinguts en l’operació ‘Volhov’
Notícia: El president del Consorci d’Educació de Barcelona, entre els detinguts en l’operació ‘Volhov’
Comparteix
La investigació afecta diversos empresaris i càrrecs independentistes, tot i que formalment se centra en presumptes desviaments de diner públic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa