Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vídeo: “Sois unas mariconas!”: un vianant contrari al tall de la Meridiana insulta els manifestants
  • CA

Un breu incident protagonitzat per un vianant contrari a la protesta ha sigut l’únic moment de tensió en el tall de la Meridiana d’aquest divendres, que ha recuperat la tranquil·litat i l’empara legal perquè torna a estar comunicat a la conselleria d’interior.

Un home vestit amb pantalons de treball i unes botes d’obra –els manifestants han assegurat a la policia que portava les puntes del calçat eren metàl·liques– ha travessat els manifestants que s’aplegaven la cruïlla quan quedava poc més de mitja hora de concentració i ja havia passat una hora i mitja sense cap incident. Ha increpat els participants en la concentració, que han començat a escridassar-lo amb consignes com “fora feixistes dels nostres barris” i “presos polítics, llibertat”.

El protagonista de l’episodi ha reaccionat encarant-s’hi i insultant els manifestants amb expressions homòfobes: “Mariconas, sois unas mariconas”, els deia, mentre s’aixecava l’armilla que portava en senyal de fatxenderia. Alguns dels participants en el tall s’hi han acostat per encarar-s’hi però altres els han aturat, fet que ha sigut considerat pel provocador com una prova que són “unas mariconas”. Mentrestant, alguns dels participants cridaven la policia, que era a prop, perquè el fessin marxar i altres l’acusaven de feixista i homòfob. En un parell de minuts, però, ell mateix ha marxat fent gestos despectius i l’incident no ha anat a més.

Més notícies
Mossos d'Esquadra amb el tall de la Meridiana, que torna a tenir empara legal, al fons / S.B.
El tall de la Meridiana recupera l’empara legal mentre Colau demana que s’hi posi fi
Notícia: El tall de la Meridiana recupera l’empara legal mentre Colau demana que s’hi posi fi
Comparteix
Els Mossos i la Guàrdia Urbana desvien el trànsit i permeten la protesta, que està notificada fins al 22 de juliol a Interior | Els manifestants es proposen ara cosir les ferides que va deixar la tensa assemblea de la setmana passada
Agents dels Mossos d'Esquadra davant dels manifestants de Meridiana Resisteix / Adrià Lizanda
Colau suggereix reubicar les protestes de Meridiana Resisteix
Notícia: Colau suggereix reubicar les protestes de Meridiana Resisteix
Comparteix
"Ha generat moltes queixes de comerciants, veïns i treballadors", adverteix l'alcaldessa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa