Vídeo: “Sois unas mariconas!”: un vianant contrari al tall de la Meridiana insulta els manifestants

Un home ha travessat la protesta i s'ha encarat als participants amb insults homòfobs

Un breu incident protagonitzat per un vianant contrari a la protesta ha sigut l’únic moment de tensió en el tall de la Meridiana d’aquest divendres, que ha recuperat la tranquil·litat i l’empara legal perquè torna a estar comunicat a la conselleria d’interior.

Un home vestit amb pantalons de treball i unes botes d’obra –els manifestants han assegurat a la policia que portava les puntes del calçat eren metàl·liques– ha travessat els manifestants que s’aplegaven la cruïlla quan quedava poc més de mitja hora de concentració i ja havia passat una hora i mitja sense cap incident. Ha increpat els participants en la concentració, que han començat a escridassar-lo amb consignes com “fora feixistes dels nostres barris” i “presos polítics, llibertat”.

El protagonista de l’episodi ha reaccionat encarant-s’hi i insultant els manifestants amb expressions homòfobes: “Mariconas, sois unas mariconas”, els deia, mentre s’aixecava l’armilla que portava en senyal de fatxenderia. Alguns dels participants en el tall s’hi han acostat per encarar-s’hi però altres els han aturat, fet que ha sigut considerat pel provocador com una prova que són “unas mariconas”. Mentrestant, alguns dels participants cridaven la policia, que era a prop, perquè el fessin marxar i altres l’acusaven de feixista i homòfob. En un parell de minuts, però, ell mateix ha marxat fent gestos despectius i l’incident no ha anat a més.

Més informació

Nou comentari