Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau suggereix reubicar les protestes de Meridiana Resisteix

L’alcaldessa Ada Colau suggereix buscar “un emplaçament alternatiu” per a les protestes de Meridiana Resisteix, que han tornat a fer talls de trànsit a l’avinguda un cop acabat el confinament. “Tots estem a favor del dret a manifestació però també hi ha altres drets que s’han de garantir i efectivament aquestes manifestacions continuades han generat moltes queixes no només de comerciants, sinó també de veïns i treballadors afectats”, ha exposat.

Responia així a un prec del PP, que li demanava quines mesures prendria el consistori per impedir que els talls es consolidin de nou cada vespre. Colau ha assegurat que la Guàrdia Urbana s’ha ofert a la conselleria d’Interior com a mediadora, per “buscar solucions” que impliquin “reprimir” sinó una reubicació per fer “compatible” la protesta i la vida quotidiana de l’entorn.

No obstant, ha insistit que és Interior qui té “la competència d’ordre públic” i ha demanat al departament de Miquel Buch que “assumeixi la responsabilitat” de la situació. Segons ella, només Interior “pot modificar el permís” de la protesta i obligar-la a canviar de lloc. No obstant, els activistes de Meridiana Resisteix ja s’han posicionat molts cops en contra de fer protestes que no molestin gens: normalitzar-les faria que no es visibilitzessin les reivindicacions, sostenen.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JRR a juny 26, 2020 | 19:26
    JRR juny 26, 2020 | 19:26
    Tots som veïns i veïnes, de vegades ve gent d'altres indrets, també som comerciants que a les vuit del vespre hem tancat i formen part de la concentració i per últim, seria bo que l'alcaldessa vingués un dia per conèixer de primera mà el tema

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa