Rivera va qualificar de “llast” Corbacho, el fitxatge de Valls

El líder de Ciutadans va menystenir la incorporació de l'aleshores ministre de Treball de Zapatero a la llista electoral del PSC

L’hemeroteca sempre és un risc i avui li fa una mala passada a Ciutadans, a Albert Rivera i a Manuel Valls. L’ex primer ministre francès i candidat a l’alcaldia amb el suport de Ciutadans ha presentat avui el seu fitxatge per al número 3 de la llista, l’exalcalde de l’Hospitalet de Llobregat i exministre de Treball de José Luis Rodríguez Zapatero, Celestino Corbacho: un home qualificat de “llast” per Rivera el 2010.

El PSC –partit amb el qual Corbacho va trencar el gener del 2018– s’ha mostrat irònic amb la tria, però una revisió de les declaracions dels partits el setembre del 2010, quan es preparaven les eleccions del 28 de novembre d’aquell any al Parlament, mostren Albert Rivera menystenint l’home que ara acaba de fitxar Valls. Corbacho estava a punt de deixar el ministeri per incorporar-se a la llista del PSC, i Rivera el va desqualificar com a valor electoral.

Com es pot veure al Telenotícies Migdia del 6 de setembre del 2010 (minut 14 del TN), Rivera va dir: “Que no vulguin venir ara a vendre el senyor Corbacho com un reforç quan és més aviat un llast, és un pes per a aquesta llista electoral, perquè si ja el senyor Montilla encapçala la comunitat autònoma que més llocs de treball destrueix a Espanya, que lamentablement és Catalunya, li sumem el gran reforç que representa el senyor Corbacho que representa aquests quatre milions i mig d’aturats”.

Més informació

Nou comentari