Renuncia al càrrec el directiu de l’AMB acusat de maltractar la seva secretària

El van separar dels seus treballadors després que el TOT Barcelona destapés el cas

El càrrec de l’AMB i conseller de districte de Colau, Francesc Magrinyà, acusat de maltractar treballadors ha renunciat de forma voluntària a la seva posició a l’ens metropolità. Així es constata a l’ordre del dia del pròxim ple de l’AMB, que se celebrarà l’1 d’octubre. Aquell dia precisament serà l’últim dia de Magrinyà al seu càrrec. L’AMB li agraeix la “tasca desenvolupada”.

[r:1]

Magrinyà va ser denunciat al març pel sindicat CGT per assetjament laboral a la seva secretària, segons va explicar el TOT Barcelona. Al dia següent de presentar el document l’AMB va obrir un expedient informatiu que havia de quedar resolt 15 dies després. L’expedient no va treure cap conclusió i la marxa de Magrinyà ha estat, finalment, voluntària. 

[r:2]

En conversa amb aquest diari, l’encara càrrec de l’AMB va defensar en aquell moment que el sindicat l’havia denunciat en altres ocasions sense cap conseqüència. “Cap de les dues vegades que la CGT ha fet això, cap dels meus treballadors [amb referència al personal que treballa a la mateixa àrea que ell] ha donat suport a la queixa”, va argumentar en una conversa telefònica.  

El càrrec denunciat era el director de l’Àrea de Planificació Estratègica de l’AMB. 

Més informació

Nou comentari