Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pisarello recorda al seu pare després de la mort del policia “responsable” del seu “assassinat”
  • CA

L’extinent d’alcalde de Barcelona Gerardo Pisarello ha recordat el seu pare en una piulada després que fa dos dies morís el policia “responsable” del seu “assassinat”, Roberto Tuerto Albornoz. L’home que hauria matat el pare de l’ara diputat al Congrés va ser policia a Tucumán, província d’Argentina on va néixer Pisarello, durant la dictadura militar de Jorge Rafael Videla. 

El “responsable” de la mort del pare de Pisarello havia estat condemnat quatre vegades a cadena perpètua, l’última al 2017. Era responsable d’homicids, tortures, segrest i crims contra la humanitat. Va morir fa dos dies a casa seva, on complia condemna des de feia uns anys. 

Pisarello ha rebut el suport del president de la Generalitat, Quim Torra, de Laura Borràs, el conseller Chakir el Homrani i altres personalitats de la política catalana i espanyola. 

Més notícies
El dia que Alberto Fernández i Gerardo Pisarello van anar junts a la grada de l’Espanyol
Notícia: El dia que Alberto Fernández i Gerardo Pisarello van anar junts a la grada de l’Espanyol
Comparteix
Comerciants i restauradors es conxorxen per fer esmorzar junts a tots els regidors sortints per recordar anècdotes i invocar la concòrdia
Gerardo Pisarello i Jaume Asens, al ple de l'Ajuntament el maig de 2017 / ACN
Asens i Pisarello, els més absentistes de les reunions de govern
Notícia: Asens i Pisarello, els més absentistes de les reunions de govern
Comparteix
Les actes reflecteixen que s'han excusat 92 i 83 cops respectivament a la comissió a porta tancada en què l’equip de Colau aprova mesures i despeses

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa