Pisarello es prepara per ser candidat al Congrés en lloc d’anar a les europees

El primer tinent d'alcalde i l'entorn polític de Colau es replantegen l'estratègia arran de l'avançament de les eleccions espanyoles

Gerardo Pisarello s’aparta de la candidatura per a les eleccions europees –on havia de tenir un lloc destacat a la llista de Unides Podem Canviar Europa– i s’acosta a les llistes de Catalunya en Comú per al Congrés. 

La decisió està en mans dels òrgans del partit, segons fonts de l’entorn de Pisarello que admeten, però, que és cert que hi ha un “replantejament”, com ha avançat Nació Digital, arran de l’avançament de les eleccions espanyoles anunciat per Pedro Sánchez divendres.

Tot i inisistir que el primer tinent d’alcalde de Colau tenia garantit un lloc que li hauria garantit un escó a l’Eurocambra, l’entorn de Pisarello assegura que “està a disposició del que decideixin els òrgans del partit per impulsar el municipalisme i el projecte de canvi” allà on sigui “més útil”. Les mateixes fonts subratllen que la decisió “encara no està presa” perquè s’han de seguir els procediments que marca el reglament de la formació política d’Ada Colau.

Més informació

Nou comentari