Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pisarello es prepara per ser candidat al Congrés en lloc d’anar a les europees
  • CA

Gerardo Pisarello s’aparta de la candidatura per a les eleccions europees –on havia de tenir un lloc destacat a la llista de Unides Podem Canviar Europa– i s’acosta a les llistes de Catalunya en Comú per al Congrés. 

La decisió està en mans dels òrgans del partit, segons fonts de l’entorn de Pisarello que admeten, però, que és cert que hi ha un “replantejament”, com ha avançat Nació Digital, arran de l’avançament de les eleccions espanyoles anunciat per Pedro Sánchez divendres.

Tot i inisistir que el primer tinent d’alcalde de Colau tenia garantit un lloc que li hauria garantit un escó a l’Eurocambra, l’entorn de Pisarello assegura que “està a disposició del que decideixin els òrgans del partit per impulsar el municipalisme i el projecte de canvi” allà on sigui “més útil”. Les mateixes fonts subratllen que la decisió “encara no està presa” perquè s’han de seguir els procediments que marca el reglament de la formació política d’Ada Colau.

Més notícies
Pisarello diu que marxa a Europa per combatre “les polítiques econòmiques que amenacen drets”
Notícia: Pisarello diu que marxa a Europa per combatre “les polítiques econòmiques que amenacen drets”
Comparteix
El primer tinent d'alcaldia va anunciar ahir que deixarà l'Ajuntament al maig per ser eurodiputat amb la candidatura de Podem
Pisarello anuncia que es presenta a les europees per Barcelona en Comú
Notícia: Pisarello anuncia que es presenta a les europees per Barcelona en Comú
Comparteix
El primer tinent d'alcalde d'Ada Colau ho comunica a les xarxes el dia que s'obre el procés de primàries | No deixarà l'Ajuntament fins que no sigui escollit eurodiputat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa