Part de la Diagonal segueix tallada per la visita de Felip VI a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra mantenen un perímetre al lateral de l’avinguda al costat del Palau de Congressos de Catalunya

Els Mossos d’Esquadra mantenen tallat aquest dimarts un carril lateral de l’avinguda Diagonal de Barcelona davant del Palau de Congressos i l’hotel Juan Carlos I, on dilluns es van concentrar manifestants independentistes per protestar contra la visita dels Reis a la ciutat amb motiu dels actes de la Fundació Princesa de Girona.

Furgonetes policials i agents dels Mossos custodien el tram del carril lateral davant les instal·lacions, on a primera hora del matí no es produeixen mobilitzacions, i les persones que volen accedir al Palau han de mostrar la seva acreditació.

Noves tanques dels Mossos

La policia catalana va tallar a primera hora de la tarda d’aquest dilluns el trànsit d’entrada a la ciutat per l’avinguda Diagonal per la visita del Rei, i va col·locar un nou model de tanques, més resistents i preparades per evitar que es bolquin, als voltants del Palau de Congressos, on es va celebrar el lliurament de premis.

Els CDR i Arran havien cridat dilluns a bloquejar l’accés a les instal·lacions on es van lliurar els premis Princesa de Girona i a manifestar-se contra la visita de la família reial a la capital catalana, el que va reunir milers de manifestants. Durant la protesta de dilluns, els manifestants van cremar fotografies de Felip VI i van fer una foguera, ia la nit els Mossos van reobrir parcialment el trànsit en dissoldre la concentració.

Més informació

Comentaris

    A l'aguait 05/11/2019 12:44 pm
    Encara no se'ls ha tallat la diarrea

Nou comentari