Un convidat monàrquic clava una bufetada a un manifestant i ell s’hi torna

L'home, que s'ha presentat com a "empresari català", també s'ha eixugat el nas amb la bandera en senyal de befa

La tensió entre convidats i manifestants ha acabat amb una incident d’enfrontament amb agressions incloses al voltant del Palau de Congressos de Catalunya. En una escalada de tensió, la primera bufetada l’ha clavat un convidat, que s’ha identificat com Antonio Castañer, “empresari català”. És el màxim responsable de l’empresa de calçats Castañer, especialitzada en espardenyes i ubicada a Banyoles. Seguidament, però, el manifestant que li retreria l’actitud desafiant, en rebre el cop, s’hi ha tornat. Finalment, la resta de manifestants els han separat.

El forcejament ha començat després que Castañer s’oposés a marxar tot i l’evidència que no superaria el bloqueig dels manifestants. A més, quan li han passat per la cara la bandera independentista del tricentenari de la guerra de Successió, una estelada negra, l’empresari n’ha pres la tela.

Més tard, s’ha arribat a eixugar el nas amb la bandera en senyal de befa. Durant el llarg camí fins a la seva entrada, finalment garantida pels Mossos, hi ha hagut moments de tota mena: des de converses amb aparent cordialitat amb els antimonàrquics fins a forcejaments testosterònics.

 

Més informació

Comentaris

    Avia 04/11/2019 7:29 pm
    Aquest empresari es el de les sabates Castañer? Aniria be saber-ho
    Pitxolí 05/11/2019 5:06 pm
    Molt bé, doncs les espardenyes Castañer que comprava de tant en tant que les compri la Casa Real.

Nou comentari