Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Parera: “Si visqués a Madrid votaria Ayuso, ho dic així de clar”

La candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, s’ha mostrat partidària de la política fiscal del PP i ha dit que a Catalunya li aniria bé tenir a la Generalitat dirigents polítics com els de Madrid. “Si visqués a Madrid votaria Ayuso, ho dic així de clar”, ha reconegut la regidora aquest dimarts en una roda de premsa a l’ACN. Aquestes paraules podrien haver estat una picada d’ullet als populars, ja que en la mateixa roda de premsa els hi ha ofert fer una “coalició” de cara a les pròximes eleccions generals i treballar “conjuntament”.

“Ens presentarem a les eleccions per les quatre circumscripcions i jo continuo amb la mà estesa. No tenim voluntat de fer desaparèixer cap marca política”, ha defensat. Aquesta coalició ja la va proposar l’any passat. Concretament, va proposar al PP i Ciutadans unir forces per tal de fer una candidatura conjunta de partits constitucionalistes i presentar-la a les eleccions municipals. Tal com va explicar Parera en una entrevista al TOT Barcelona, la proposta no va tirar endavant perquè la van rebutjar les executives de Madrid dels partits.

Pel que fa a la ideologia de Valents, Parera ha dit en la roda de premsa d’aquest dimarts que és “clarament de centre”. “Posem molt l’accent en la defensa de la família, dels valors, de la meritocràcia. Jo crec poc en les quotes, crec més en els mèrits de les persones”, ha dit. Tanmateix, ha afegit que és partidària de tractar cada ciutadà com un “individu” i no “col·lectivitzar” a les persones i crear grups.

Parera “no té credibilitat”

Per part seva, el candidat del PP, Daniel Sirera, ha carregat contra Parera. Concretament, ha assenyalat que “no té credibilitat” quan promet no fer alcaldessa a la candidata de BComú, Ada Colau. “El meu president del partit mai em demanarà que faci alcaldessa Colau ni que li aprovi els pressupostos; quan Parera diu que no ho farà, i la va fer alcaldessa i li va aprovar uns pressupostos, la credibilitat que té és petita”, ha defensat fent referència l’actuació de Manuel Valls, candidat de Barcelona pel Canvi – Ciutadans, durant les eleccions del 2019.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 23, 2023 | 17:58
    Ricard maig 23, 2023 | 17:58
    Doncs que es faci del PP. RIP valientes.
  2. Icona del comentari de: Mala pecura a maig 24, 2023 | 15:43
    Mala pecura maig 24, 2023 | 15:43
    el teu habitat natural és el valle de los caidos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa