Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sirera es desmarca d’Ayuso després de les seves declaracions

El candidat dels populars a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, s’ha desmarcat de les declaracions de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, en les quals demanava que EH Bildu s’il·legalitzés. En aquestes declaracions, Ayuso també afirmava que “ETA segueix viva” dins del partit polític basc. La fiscalia, però, i com recorda Sirera, ha valorat que no hi ha cap delicte en el fet d’incorporar 44 persones condemnades per delictes de terrorisme dins la seva llista electoral. En aquest sentit, doncs, l’alcaldable dels populars ha evitat entrar a valorar si està d’acord amb les afirmacions d’Ayuso: “Ha expressat una opinió personal que comparteix molta gent, també de l’esquerra”, ha dit Sirera.

Aquestes declaracions arriben dies després que l’alcaldable barceloní afirmes que el model de ciutat que proposa per Barcelona de cara als comicis del 28M “és el model d’Ayuso i Almeida“. Sirera afirma que emmirallar-se amb el model de Madrid és positiu perquè “és una ciutat que deixa a la gent muntar els seus negocis i que s’alegra de tenir bons serveis socials”.

Cobrir la Gran Via

A banda d’apostar per un model madridista per Barcelona, el candidat del PP proposa cobrir el tram de la Gran Via de les Corts Catalanes que va des de la plaça de les Glòries fins a Sant Adrià del Besòs i crear una zona verda per sobre de la cobertura de la carretera. Una iniciativa que Sirera creu que es podria finançar amb fons europeus. De fet, a l’alcaldable l’ha acompanyat l’eurodiputada del PP, Dolors Montserrat, que ha assegurat que ajudarà que els fons Next Generation arribin a Barcelona des de la seva posició com a parlamentària europea.

Montserrat afirma que aquestes obres permetrien generar “un gran pulmó verd” per a la capital catalana i que, a l’hora, ajudaria a “cohesionar el barri”. Una proposta que, com afirma l’eurodiputada, respon a la reivindicació històrica dels veïns del barri

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloni fastiguejat. a maig 20, 2023 | 09:58
    Barceloni fastiguejat. maig 20, 2023 | 09:58
    Prometre quan es té la seguretat de no sortir com a batlle costa molt poc. Jo també podía prometre la lluna en un cove. I tinc gairebé les mateixes probabilitats que ell de ser alcalde de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa