Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Parera reclama a Collboni més valentia per afrontar les ocupacions il·legals
  • CA

La portaveu i regidora de Barcelona pel Canvi (BxC), Eva Parera, ha acusat el socialista Jaume Collboni per d’espolsar-se la responsabilitat que té l’Ajuntament de Barcelona per fer front a la problemàtica de l’habitatges i les ocupacions. Parera ha reclamat al primer tinent d’alcaldia que faci menys declaracions i es posi les piles.

“La problemàtica de l’ocupació il•legal no es solventa en rodes de premsa, sino sent valents a l’hora d’adoptar mesures”, ha dit la regidora de BxC. Collboni va fer una compareixença dissabte acompanyat de diversos alcaldes socialistes per criticar la Generalitat per no fer la seva feina per solucionar el “problema greu de convivència” que representen les ocupacions.

Parera li ha recordat que BxC va presentar un declaració institucional per lluitar contra les ocupacions i que els socialistes hi van votar en contra perquè “només accepten les [declaracions] que presenten ells” i sempre en que no els obliguin a “desmarcar-se del soci de govern de torn”, en una referència clara als comuns, que defensen una aproximació molt diferent a la problemàtica de l’habitatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa