Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les paraules de Colau per tancar l’últim ple abans de les eleccions del 28M

L’Ajuntament de Barcelona ha celebrat aquest divendres el seu últim Ple abans de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. En una sessió breu que s’ha allargat aproximadament una hora, els grups han aprofitat per tancar diversos expedients i s’han acomiadat del plenari ja amb la vista posada als comicis i a la campanya electoral que els precedirà.

En aquest context, l’alcaldessa Ada Colau ha volgut aprofitar el darrer torn de paraula per dirigir-se a la resta de formacions i candidats per desitjar-los sort a les urnes i fer una mica de balanç d’aquest últim mandat. “Ha estat un mandat complex, amb una gran pandèmia pel mig. Respecte a altres administracions, aquí sempre hi ha hagut bon to entre els grups i ganes d’ajudar quan passava alguna cosa complicada a la ciutat”, ha apuntat la batllessa en acabar la sessió.

Colau també ha celebrat que els diferents regidors hagin mantingut sempre “respecte i escolta” respecte a la resta de companys i ha donat les gràcies a tots els integrants del plenari “per fer-ho fàcil”. Pel que fa a les eleccions, l’alcaldessa i candidata de Barcelona En Comú ha conclòs el seu discurs amb un missatge clar: “Molta sort en el pròxim mes, en les eleccions i, sobretot, a la vida”.

L’Ajuntament compra dos blocs de pisos per 4,6 milions

Per altra banda, aquest mateix divendres hem conegut que l’Ajuntament ha adquirit per 4,6 milions d’euros dos immobles ubicats a l’Eixample i al Raval. L’operació s’ha aprovat a la Comissió de Govern i ha estat possible després que el consistori hagi exercit el seu dret a tanteig i retracte. En concret, es tracta d’un bloc situat al carrer Consell de Cent i que té 11 habitatges llogats, i un altre ubicat al carrer Hospital i que disposa de cinc pisos buits i quatre llogats a famílies en situació de vulnerabilitat. Aquest és l’edifici on ara fa quatre anys el consistori va arribar a un acord amb la propietat, el fons Blackstone, perquè les famílies que l’ocupaven poguessin quedar-s’hi a viure a canvi d’un lloguer social. Tots aquests pisos s’incorporaran al parc públic municipal de lloguer.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Deixi la política colau a abril 28, 2023 | 14:51
    Deixi la política colau abril 28, 2023 | 14:51
    Tan debò la colau no torni a ser mai més alcaldessa de Barcelona, la pitjor alcaldessa de la història de la ciutat, una ciutat que l'ha deixat feta un nyap, molt bruta i arruïnada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa