Puigdemont i Torra, contra els plans de Colau

Els dos presidents han criticat l'operació de l'alcaldessa de "pactar amb els del 155" per repetir en el càrrec

Ada Colau intenta “a qualsevol preu pactar amb els del 155 per mantenir-se a la poltrona”. Així de contundent ha sigut avui el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, que ha fet una videoconferència des de Waterloo, organitzada per Diario 16 a la delegació de la Generalitat a Madrid per parlar del seu llibre La crisi catalana (La Campana). 

Puigdemont ha criticat durament la decisió de Colau de presentar-se a la investidura –esperant que la votin el PSC i Valls-Ciutadans– i ha defensat que li correspon a Ernest Maragall, el candidat d’ERC, ser l’alcalde de Barcelona, ja que ha guanyat les eleccions. “Espero que s’ho repensi, el que més convé a Barcelona és que hi hagi el que els ciutadans han votat“, ha afegit, segons recull l’Agència Catalana de Notícies (ACN). 

“El que és normal és que qui guanya les eleccions se li reconegui el lideratge i intenti formar govern, però no em sorprèn el que passa perquè la nostra formació ja ho va denunciar”, ha manifestat.

També el president de la Generalitat Quim Torra ha criticat el plantejament de Colau, que considera que forma part d’una “operació d’Estat”. En una piulada al seu compte de Twitter, ha demanat una “operació de país i unitat estratègica”.

 

Més informació

Comentaris

    Tal com raja 07/06/2019 6:31 pm
    A bones hores venen a queixar-se. Era fàcil d'imaginar que si no es fa pinya, l'enemic avança. Deixin de buscar problemes i trobin solucions.
    JordiP 07/06/2019 11:13 pm
    Aquesta arribista pactaria amb Franco, Sanjurjo i Mola, si fuera necessari.

Nou comentari