Un manifest dona suport a un govern de Colau i Collboni “amb el suport extern suficient”

Al document s'han adherit 300 persones, entre les quals la germana de Toni Comín i l'exconseller Joan Saura

Un manifest amb el títol Colau Alcaldessa 2019 demana que la líder de BComú repeteixi al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona amb un govern amb el PSC i “amb els suports externs suficients”. Unes 300 persones s’hi han adherit, entre elles la germana de Toni Comín o l’exconseller Joan Saura. Aquesta és la millor solució per a Barcelona i per a les seves classes populars, al seu parer, “atenent els resultats electorals i el context polític”.

[r:1]

“Barcelona necessita un govern estable i dedicat a fer una ciutat més justa i més pròspera”, apunta el manifest, que troba “del tot desaconsellable” que ERC s’integri en l’executiu municipal, perquè “ha posat sempre els seus interessos electorals per davant de la ciutadania”.

Els signants asseguren que són “conscients” també dels “inconvenients” que té la proposat que plantegen, però opinen que és la millor de les possibles.

Més informació

Comentaris

  d'on no n'hi ha no en raja 12/06/2019 11:19 am
  el deuen haver escrit amb paper elefante
  Manel 12/06/2019 11:21 am
  La germana de Toni comin, signant en contra del seu germà, estem apanyats.
  Fat Boy 12/06/2019 11:40 am
  Que hay de lo nuestro?.
  Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT . 12/06/2019 1:50 pm
  COLLBONI ,es intelijente se le supone , deu saber si no fa Alcalde de Barcelona a Ernest Maragall . Despres no esperin que E.R.C. Don gui Suport a Pedro Sanches per Ser President del Govern Espanyol . JA ES DIU P.S.C. TAL FEREU TAL HUS TROBAREU Dicho de otra manera QUI LA FA LA PAGA . Ya sabeu que E.R.C. No li importara anar a unes NOVES ELECCIONS ESPAÑOLES Seran las segones en poc temps .ERNEST MARAGALL ALCALDE y PEDRO SANCHES PRESIDENTE y todos contentos he

Nou comentari