BComú veu l’alcaldia compartida com una mostra de “nerviosisme” i no com una “proposta seriosa”

Janet Sanz retreu a Ernest Maragall que ERC "intenti condicionar" la consulta interna dels comuns

Barcelona en Comú (BComú) esquiva respondre si acceptaria una alcaldia compartida, sobre la que ha suggerit negociar Ernest Maragall (ERC) aquest matí. La tinenta d’alcaldia i negociadora del partit, Janet Sanz, ha atès als mitjans al migdia i ha considerat que les paraules del republicà són “fruit del nerviosisme” i no una “proposta seriosa a valorar”. També ha demanat respecte al procés intern que finalitzarà a les 17.00.

“És una altra gesticulació, hem tingut temps suficient que parlar-ne i aquesta proposta no ha arribat, ara intenta condicionar la nostra consulta a les bases“, ha dit. Ha demanat “respecte als processos interns” i ha afegit que els comuns bé ho haurien fet “si ERC hagués consultat als seus inscrits sobre la proposta que els vam fer sobre un tripartit”.

Sobre les propostes que sí els ha donat per escrit ERC i no han respost, com un govern bicefal, ha tirat pilotes fora i ha recordat que BComú ja va presentar una proposta concreta que era un tripartit d’esquerres sense rebre tampoc una resposta en ferm.

Més informació

Comentaris

    JordiP 14/06/2019 4:58 pm
    La Janet aquesta té una borratxera de poder que no s'aguanta dempeus. Cada dia em fa més ràbia. Només li falta ara que tothom els vagi darrere per a pujar molts esglaons en la seva bobez.
    Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT 14/06/2019 10:03 pm
    JO Ara espero CORATGE POLITIC A E.R.C. AL CONGRES DELS DIPUTATS A MADRID i sapigan DIR NO A PEDRO SANCHES DE PRESIDENT . Pero no u faran son masa COVARDS Es BAIXARAN ELS PANTALONS DEVANT Del 155 que va fer el P.S.O.E. de Pedro Sanches A BADALONA Jo dejaria ALBIOL al P.P. SER ALCALDE Abans del Socialista P.S.O.E. =P.S.C. per lo que han fet a Barcelona .. ¿ Es fara respectar E.R.C. ?

Nou comentari