Maragall exigeix a Colau que retiri la candidatura a canvi de parlar de l’alcaldia compartida

L'alcaldable republicà proposa a l'alcaldessa en funcions "posar el comptador a zero"

Que abandoni la candidatura a revalidar l’alcaldia i parlaran de tot. Aquesta és l’oferta que ha fet Ernest Maragall a Ada Colau, abans de demanar-li “posar el comptador a zero” i seure per parlar de “tot”. Inclòs, segons ha dit, de compartir l’alcaldia i les responsabilitats polítiques al “50%”. “Abandoni qualsevol possibilitat de ser investida amb els vots de Valls, a partir d’aquí, seiem i parlem de tot”, ha declarat en una atenció als mitjans al Parlament.

L’alcaldable republicà ha instat l’alcaldessa en funcions a dir “no” a Valls i dir “sí a Barcelona i a Maragall. Preguntat sobre si estaria disposat a dividir l’alcaldia entre ell i Colau, ostentant-la cadascun dos anys del mandat, ha afirmat que s’obre a parlar-ne.

Maragall s’ha mostrat sorprès per les declaracions de Colau a Els Matins de TV3, on ha dit que “en cap moment” el regidor electe republicà li va oferir compartir la batllia en dos períodes de dos anys. 

Comentaris

  Quien tiene mal perder.... 14/06/2019 7:09 pm
  ... tendrá sobradas ocasiones para practicar y mejorar. Así que no se preocupe Sr Maragall, que de todo se aprende.
  Maragall, escolta : 14/06/2019 4:05 pm
  Si en aquestes èpoques de repressió i tirania, els partits catalanistes haguesin estat units en la presentació de candidatures, ara no tindrien que demanar almoina.
  Por favor, Tete 14/06/2019 3:14 pm
  No hay nada más perdedor y patético que esta propuesta. Un poco de dignidad y apechuga con la derrota.
  Ernest 14/06/2019 2:22 pm
  Deixa ja de abaixarte els pantalons, quedet a la oposiciò i ja esta, ja s'ho faran, tu a votar no a tot, i llestos

Nou comentari