Maragall exigeix a Colau que retiri la candidatura a canvi de parlar de l’alcaldia compartida

L'alcaldable republicà proposa a l'alcaldessa en funcions "posar el comptador a zero"

Que abandoni la candidatura a revalidar l’alcaldia i parlaran de tot. Aquesta és l’oferta que ha fet Ernest Maragall a Ada Colau, abans de demanar-li “posar el comptador a zero” i seure per parlar de “tot”. Inclòs, segons ha dit, de compartir l’alcaldia i les responsabilitats polítiques al “50%”. “Abandoni qualsevol possibilitat de ser investida amb els vots de Valls, a partir d’aquí, seiem i parlem de tot”, ha declarat en una atenció als mitjans al Parlament.

L’alcaldable republicà ha instat l’alcaldessa en funcions a dir “no” a Valls i dir “sí a Barcelona i a Maragall. Preguntat sobre si estaria disposat a dividir l’alcaldia entre ell i Colau, ostentant-la cadascun dos anys del mandat, ha afirmat que s’obre a parlar-ne.

Maragall s’ha mostrat sorprès per les declaracions de Colau a Els Matins de TV3, on ha dit que “en cap moment” el regidor electe republicà li va oferir compartir la batllia en dos períodes de dos anys. 

Comentaris

  Ernest 14/06/2019 2:22 pm
  Deixa ja de abaixarte els pantalons, quedet a la oposiciò i ja esta, ja s'ho faran, tu a votar no a tot, i llestos
  Por favor, Tete 14/06/2019 3:14 pm
  No hay nada más perdedor y patético que esta propuesta. Un poco de dignidad y apechuga con la derrota.
  Maragall, escolta : 14/06/2019 4:05 pm
  Si en aquestes èpoques de repressió i tirania, els partits catalanistes haguesin estat units en la presentació de candidatures, ara no tindrien que demanar almoina.
  Quien tiene mal perder.... 14/06/2019 7:09 pm
  ... tendrá sobradas ocasiones para practicar y mejorar. Así que no se preocupe Sr Maragall, que de todo se aprende.

Nou comentari