Artadi adverteix Colau sobre el suport de Valls: “Res és gratis a la vida”

Demana a l'alcaldessa en funcions que faci una reflexió "més enllà de mantenir la cadira"

“Res és gratis a la vida”. Amb aquesta reflexió Elsa Artadi ha advertit Colau sobre el suport incondicional que l’ex primer ministre francès Manuel Valls li ha ofert per fer-la alcaldessa. La regidora electa de JxCat ha demanat a l’alcadessa en funcions que “faci una reflexió més enllà de mantenir la cadira”. “Si Valls li ofereix sis regidors, ha de pensar què passa”, ha dit en una entrevista a El Matí de Ràdio 4. 

Artadi ha considerat que l’operació d’Estat començada per evitar que Maragall accedeixi a l’alcaldia l’ha motivat el PSC. A més, ha ironitzat respecte a la posició dels comuns, de qui ha dit que “venien a canviar-ho tot” però s’estan plantejant sumar-se a una operació d’Estat. També ha manifestat que si Xavier Trias hagués adoptat una actitud semblant a la de Colau fa quatre anys, quan l’exalcalde va quedar per darrere de la líder dels comuns però tenia possibilitat de formar govern per ser alcalde, s’hauria parlat del “major atac de la història de la democràcia”. 

Sobre el ple d’investidura del 15 de juny i la possibilitat que Quim Forn assisteixi a la sessió -una decisió que està en mans del Suprem-, Artadi ha desitjat que “l’alcalde o alcaldessa defensi els seus drets”. A diferència, ha lamentat, del que va fer la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, que va suspendre els quatre presos polítics electes. 

Més informació

Comentaris

  Carles Viñals Casado 03/06/2019 3:01 pm
  Mira, Elsa: El que tú, jo i tots sabem és que si ara us heu de veure pidolant misericòrdia a la Colau perquè faci alcalde Maragall en nom d'una ética i una moral que mai no ha conegut, és perquè ERC ha regalat el govern de BCN a l'espanyolisme en negar-se una i mil vegades a concòrrer amb vosaltres a les eleccions. BCN està perduda un cop més per a l'independentisme, i no pas per culpa de Colau, Collboni o Valls. És d'aquí que plora la criatura.
  Anselm 03/06/2019 4:22 pm
  No, que el suport de Junts no tindria costos.
  Uy, mira como tiembla la Colau 03/06/2019 7:16 pm
  Elsa, querida, dudo que nuestra Ada renuncie al sillón solo para lograr tu cariño convergente . Una cosa es ser bisexual. Otra, ser completamente idiota.

Nou comentari