Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Paco Sierra responsabilitza Carrizosa de la desintegració de Ciutadans
  • CA

La tensió i les polèmiques no marxen de l’entorn de Ciutadans. La darrera l’ha tornat a protagonitzar el president del Grup Municipal del partit a Barcelona, Paco Sierra. Concretament, ho ha fet aquest dimecres a la nit en el programa bàsics, on ha parlat de la desintegració que està vivint la formació taronja: “Hem perdut grups municipals de Tarragona, de Girona, de Lleida, de Sitges i d’altres ciutats de Catalunya, i precisament per això, per la gestió de les persones que conformen la direcció actual del partit a Catalunya”. Davant d’aquesta afirmació Sierra ha reconegut que la situació ha estat responsabilitat de Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya. “Ell és el màxim responsable”, ha insistit.

La declaració de Sierra arriba una setmana després que la que era la líder de Ciutadans a Barcelona, Luz Guilarte, presentés la seva renúncia com a regidora de l’Ajuntament, la qual cosa vol dir que no liderarà el partit en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig i que, en aquests moments, C’s no té candidat. Cal recordar que abans de l’anunciament de Guilarte, va esclatar una guerra interna en la formació. El mateix Paco Sierra va intentar perpetrar un cop d’estat intern. La seva idea era, precisament, desbancar a Guilarte.

El regidor va intentar “autoproclamar-se president”

Després d’aquest moviment, van arribar les conseqüències per al regidor. Dies després, l’executiva del partit va informar que aviat deixaria de formar part de la formació taronja. Van assenyalar en un comunicat que havia presentat un escrit a l’Ajuntament amb el qual pretenia “autoproclamar-se president i canviar així la configuració del grup”.

Més tard, la diputada de C’s al Parlament de Catalunya, Anna Grau, va acabar d’oficialitzar la decisió en una roda de premsa d’aquest dilluns. “El senyor Paco Sierra està expulsat; l’expedient ha culminat amb l’expulsió”, va confirmar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa