Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Guerra a Cs Barcelona: un regidor intenta un cop d’estat intern
  • CA

El regidor de Ciutadans Paco Sierra aviat deixarà de formar part de Ciutadans. Així ho ha confirmat l’executiva del partit en un comunicat duríssim contra el regidor taronja. Segons informa el partit en aquest escrit, Sierra ha intentat desbancar del lideratge de Barcelona a Luz Gurarte. Els taronges asseguren que el regidor ha registrat un escrit en el consistori amb el qual “pretén autoproclamar-se president i canviar així la configuració del grup”.

En el comunicat, Cs també explica que li han arribat notícies de la voluntat i intent de Sierra d’integrar-se a les llistes electorals d’altres formacions de cara a les pròximes eleccions municipals de 2023. Per tot plegat, la direcció del partit ha decidit iniciar el procés d’expulsió del seu actual regidor.

Lamenten “les formes” de Sierra

El partit també lamenta “les formes” de Sierra i “la seva falta de compromís amb el partit”. La direcció del partit, a més, ha reiterat la seva confiança “en l’actual presidenta i alcaldable, Luz Guilarte” per a continuar liderant el seu projecte a Barcelona, davant l’intent de Sierra d’accedir al seu càrrec. Els deixebles d’Inés Arrimades conclouen el comunicat assegurant que treballaran “de manera incansable per l’interès general dels barcelonins”.

Inestabilitat constant a les files taronges

Ciutadans es queda, així, amb només dos regidors: la líder, Luz Guilarte, i última incorporació Noemí Martín. El partit taronja ha anat perdent cada cop més pes durant la legislatura. Fa poc Martín es va incorporar al plenari en substitució de Celestino Corbacho, que es jubila de la política. Ara bé, la inestabilitat perdura des de l’inici de la legislatura, quan Ada Colau va acceptar els vots de Manuel Valls per ser alcaldessa de la ciutat. En aquest moment, Cs va decidir trencar files amb l’ex-primer ministre de França i quedar-se amb només 3 representants al plenari de l’Ajuntament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cal dir-ho a octubre 20, 2022 | 19:59
    Cal dir-ho octubre 20, 2022 | 19:59
    Un "cop d'estat" intern (?!) ? Ens cal ésser patètics i copiar fil per randa les insensateses, "formes de dir" i insults del xovinisme espanyol ? Quina necessitat en tenim ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa