Ofensiva d’ERC perquè els veïns puguin decidir el futur del passeig Marítim de Sant Martí

Els republicans porten una proposició al ple de Sant Martí per obrir un procés participatiu

El grup municipal d’ERC portarà al ple de Sant Martí l’exigència que siguin els veïns els qui decideixin el futur del tram del passeig Marítim que passa pel districte. La consellera portaveu dels republicans al districte, Lourdes Arrando, plantejarà al plenari la creació d’un procés de participació veïnal per decidir com serà la zona que encara queda per urbanitzar.

L’ofensiva d’ERC busca comptar amb els veïns i les entitats de la zona per detallar com ha de ser el passeig marítim. Per tot plegat els republicans presentaran una proposició al ple de dijous per instar el regidor de Sant Martí, David Escudé (PSC), a engegar el procés participatiu.

El projecte de pressupostos plantejat pel govern municipal contempla la urbanització del tram de passeig Marítim que forma part de Sant Martí, cosa que ha portat els republicans a proposar que els veïns tinguin veu pel que fa al seu futur.

Més informació

Comentaris

    Cavaller pallares 13/12/2020 10:40 am
    Quins pebrots ERC, referendum per decidir si els veins de Sant Marti decideixin si el passeig sera amb rajoles vermelles, o amb palmeres, ara per ampliar el Tramvia no cal, quan els barcelonina ja havien dit per referendum que no el volien fa 11 anys. Es pot ser mes demagog?

Nou comentari