Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Més locals d’oci nocturn”: la solució d’Eva Parera a l’incivisme

La candidata de Valents a l’Ajuntament de Barcelona, Eva Parera, ha afirmat aquesta tarda que “calen més locals d’oci nocturn” a la ciutat de Barcelona per combatre les pràctiques incíviques que s’han vist en els darrers mesos: “Els locals no molesten, quan hi ha un local d’oci nocturn la gent està dins. Si no n’hi ha la gent quedarà igual i farà botellots al carrer“, sentencia l’alcaldable que considera que “tenim una ciutat cada cop més apagada, sense vida”.

Segons afirma Parera, es parla molt poc d’aquest sector en comparació amb altres activitats que també s’han vist molt sacsejades a causa de la pandèmia -i la crisi posterior-, com la restauració o l’hostaleria. En aquest sentit, l’alcaldable de Valents ha criticat que faci més de quinze anys que l’administració no dona cap nova llicència de discoteca a la capital catalana, i ha titllat de “guerra sense cap sentit” el tancament de la zona de discoteques del Front Marítim de la capital catalana.

Suport al vehicle

Aprofitant que ha anat a visitar el festival del motor que actualment està en marxa a la Fira de Barcelona, la candidata ha fet campanya a favor de l’ús del vehicle privat: “Cal donar suport i no llançar un missatge que el vehicle, el cotxe i la moto, no són benvinguts a la ciutat de Barcelona”, ha advertit Parera. Una idea que va en contra de les que considera polítiques “comunistes” del “tripartit d’esquerres“, que segons la candidata conformen Ada Colau, el PSC i Esquerra.

I, de la mateixa manera que ha aprofitat que visitava el saló de l’automòbil per defensar el vehicle privat, Parera també ha aprofitat que es trobava a la fira per recalcar que cal potenciar més la inversió en l’espai de la Fira de Montjuïc i aïllar-la de les polèmiques que l’han rodejat els darrers anys, com les “plantades” de l’alcaldessa de Barcelona al rei Felip VI o les crítiques al MWC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa