Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Afectacions de trànsit a l’avinguda Maria Cristina pel saló ‘Automobile’

El passat dijous 11 de maig es va disparar el tret de sortida del saló ‘Automobile’ que es mantindrà obert fins al diumenge 21 de maig a la fira de Montjuïc. Així doncs, durant tot el temps que el saló estigui en funcionament, l’avinguda de la Reina Maria Cristina patirà afectacions a la mobilitat, tant pels vehicles com pels vianants. Tal com expliquen des de l’Ajuntament de Barcelona a través d’un comunicat, les avingudes de la Reina Maria Cristina, de Rius i Taulet -des del carrer de la Guàrdia Urbana- i de Ferrer i Guàrdia -des del carrer de Mèxic- estaran tancades a la circulació.

El trànsit recuperarà la normalitat uns dies després que finalitzi l’edició del certamen automobilístic, ja que el dimecres 24 i el dijous 25 de maig -els dos dies posteriors a desmuntar tot el recinte- es podrà circular per l’avinguda Maria Cristina, però només amb un carril per cada sentit. En aquest sentit, l’aparcament de motocicletes a la vorera no es restablirà fins al divendres 26 de maig a les 21:00 hores. Ara bé, durant el període del ‘Automobile’, s’han habilitat dues zones limitades -a la vorera del costat mar de l’avinguda- perquè tots els assistents pugui aparcar les seves motos en cas que ho necessitin.

Per la banda dels vianants, durant els dies de celebració del saló, la circulació de vianants restarà tallada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, però no a la de Rius i Taulet ni la de Francesc Ferrer i Guàrdia. Durant els dies de desmuntatge, però, es podrà tornar a circular.

Èxit d’assistència

Des de la Fira de Barcelona afirmen que l’afluència de visitants d’aquest dissabte, primer dia que el festival està obert al públic, “supera les expectatives“. Els assistents, a banda de veure les novetats del sector de l’automòbil, també han pogut gaudir de les exhibicions de pilots professionals com Pablo Suárez i Gerard Farrés, que han conduït diferents models de vehicles elèctrics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa