Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Noemí Martín (Cs): “En els pròxims dies em donaré de baixa del partit”

Final de mandat remogut en dos grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona. Si al PP s’arrossega una guerra interna que ha acabat amb el president del grup municipal del PP, Óscar Ramírez, estripant el carnet de militant i renunciant als càrrecs orgànics de partit -no a l’acta de regidor-, a Cs també una regidora es donarà de baixa del partit. Noemí Martín té previst comunicar al partit la seva decisió d’abandonar la militància a Cs en els pròxims dies, si bé continuarà mantenint l’acta de regidora que va recollir el novembre de 2022. “Em donaré de baixa del partit en els pròxims dies, amb la situació que hem viscut els darrers mesos es fa impossible seguir en un partit que no compta amb mi. Ja no em considero de Cs, i trobo molt greu assabentar-me per mitjans que el partit ens volia expedientar i expulsar. Ningú no ens ha trucat. I que quedi clar que no tenia cap intenció d’anar a la llista d’Anna Grau”, relata al TOT Barcelona l’encara regidora de Cs.

Martín es mostra totalment dedebuda amb el partit, i lamenta que “les dues persones culpables de l’enfonsament del partit, Carlos Carrizosa i Joan García, encara continuïn al capdavant, és vergonyós, però el 28-M les urnes parlaran”, sentencia en conversa amb el TOT.

Estripada de carnets al grup municipal

A hores d’ara, quan Míriam Martín es doni de baixa del partit, només Julia Barea continuarà essent militant, perquè el tercer regidor, Paco Sierra, va ser expulsat. “Ens han insultat i ens han faltat el respecte constantment, i no té cap sentit seguir en un projecte polític que la ciutadania ja ha dit que està esgotat aquí i a tot Espanya. Al grup municipal se’ns ha mantingut i se’ns ha dit que no servíem ni per anar a les llistes”, explica l’encara regidor de Cs Paco Sierra al TOT Barcelona, que deixa clar que Cs “només m’ha expulsat a mi, és fals que hi hagi processos d’expulsió, entre 30 i 50 persones s’han donat de baixa perquè ja no creuen en el projecte i els fa vergonya, molts d’ells són consellers de districte”. De fet, Sierra remarca que al grup municipal encara hi treballen unes 30 persones, la majoria de les quals “ja no són militats o deixaran de ser-ho en les pròximes hores o dies”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 12, 2023 | 17:52
    Ricard maig 12, 2023 | 17:52
    Xarnegos, sempre seran xarnegos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa