Neus Munté: “El somni de Macià és més viu que mai en un any marcat per la repressió”

La candidata del PDCat a l'alcaldia de Barcelona participa en l'homenatge al president en el 85è aniversari de la seva mort

“Una Catalunya políticament lliure, socialment justa i econòmicament pròspera”. Aquest era “el somni de Francesc Macià” que continua “més viu que mai en un any marcat per la repressió“, segons l’alcaldable del PDECat a Barcelona, Neus Munté.

La candidata ha participat en l’homenatge a Macià –avui es compleixen els 85 anys de la mort del president de la Generalitat– amb l’encara president del grup municipal de la seva formació a l’Ajuntament, Xavier Trias, i altres membres del partit.

Per a Munté, “en aquests moments polítics i socials que vivim, el president Macià és un exemple” i “és un honor recollir el testimoni dels seus valors i la seva voluntat per seguir avançant cap a la llibertat”. 

“El mateix tarannà que va caracteritzar Macià és el nostre tarannà, impregnat de dignitat, la que acompanya sempre les persones injustament empresonades i represaliades, els presos polítics, i també els exiliats”, ha afegit. Munté ha recordat que moltes d’aquestes persones “passen les festes de Nadal privades de llibertat i lluny de les seves famílies d’una manera totalment injusta i sense raó”. També ha recordat que “el president Macià va saber què era l’exili cercant la justícia i la llibertat”.

Més informació

Nou comentari