Els Mossos identifiquen 117 joves a l’acampada d’Universitat

Diverses patrulles de la policia catalana s’han presentat de matinada i han detingut un dels joves, que tenia un requeriment judicial pendent

Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra s’han presentat aquesta matinada a l’acampada de la plaça Universitat per identificar els joves que encara hi resisteixen malgrat el fred i la pluja dels últims dies. En total, s’han fet 117 identificacions. Segons fonts dels Mossos, en un dels casos s’ha detectat una persona que tenia pendent un requeriment judicial i se l’ha detingut.

La policia assegura que no hi havia cap motiu especial per fer les identificacions, sinó que s’ha fet com en qualsevol altra “concentració no comunicada amb ocupació il·legal de la via”. De moment, no hi ha indicis de desallotjament, tot i els temors dels acampats.

Tot i que les identificacions no estaven directament relacionades amb el  robatori d’un lavabo portàtil i material d’obra d’una empresa que realitzava treballs a prop de l’acampada –els Mossos tenen una oberta investigació pel robatori després que els operaris reconeguessin el material sostret–, les mateixes fonts policials han indicat que l’emresa ha pogut recuperar el material.

Més informació

Nou comentari