Barcelona Oberta vol el desallotjament de l’acampada i que s’acabin els talls de trànsit

La Unió d'Eixos Comercials i Turístics acusa l'Ajuntament de Barcelona de "passivitat"

La Unió d’Eixos Comercials i Turístics, Barcelona Oberta, ha reclamat a l’Ajuntament de Barcelona que restableixi “l’ordre i la normalitat” al centre de la ciutat. L’entitat acusa el consistori de “passivitat” a l’hora de “posar fi a la situació de protestes diàries” que s’estan succeïnt a la capital catalana arran de la sentència del Procés. A més, exigeixen el desallotjament de l’acampada de plaça Universitat i garantir la circulació a Gran Via, ronda Universitat, Sant Antoni i Pelai.

[r:1]

Barcelona Oberta alerta que la situació d‘inestabilitat “constant” afecta “greument” el comerç, la restauració i el turisme del centre de la ciutat. En qualsevol cas, matisen que defensen el dret a manifestar-se. “Però no a perpetuar una actuació que està afectant la convivència entre ciutadans, el dret a poder desenvolupar el dia a dia amb normalitat i el funcionament de sectors claus”, afegeixen. 

Finalment, avisen que la campanya de Nadal està a prop i que cal “recuperar la normalitat amb la màxima celeritat”. 

Més informació

Comentaris

    txiton 14/11/2019 1:12 pm
    i jo vull la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, persones innocents, empresonades per la falsa democràcia española

Nou comentari