Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall fitxa dos consellers del Govern per a la seva llista a Barcelona

El candidat d’ERC a les pròximes eleccions municipals, Ernest Maragall, ha anunciat aquest dimecres els dos noms que tancaran la seva llista: la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge; i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano. Ocuparan, respectivament, els números 40 i 41.

Maragall ha publicat a Twitter un vídeo en el qual apareix amb els dos consellers. “Em faran l’honor de ser membres de la nostra llista el pròxim 28 de maig. És un honor que va acompanyat d’ambició, responsabilitat i capacitat de projecció, la que Barcelona necessita i la que el país necessita”. Pel que fa a l’aportació dels nous integrants a la llista, Maragall ha parlat del “concepte modern, efectiu i tangible” dels drets socials de Campuzano. També ha dit que Verge encarna la millor imatge del que actualment vol dir “feminisme, igualtat i drets per a tothom”.

Per part seva, Verge ha destacat que una de les raons per les quals s’ha sumat a la llista de Maragall és per “l’honestedat i empatia” del candidat. A més, Verge ha afirmat que el candidat d’ERC té “la visió d’un projecte de ciutat més inclusiva, amb més justícia social, més sostenible i evidentment també més feminista”. D’altra banda, Campuzano ha fet referència a la “idea de ciutat, de país i d’aliances que té Maragall”. Des del seu punt de vista, és el que “avui convé més que mai”. Pel que fa al paper de Barcelona, ha dit que és clau “per reforçar el canvi de cicle polític que el país necessita”.

Els 25 primers noms de la llista

A finals de març Maragall va presentar els 25 primers noms que conformen la seva llista en un acte a l’Arc de Triomf. Els cinc primers són Elisenda Alamany, qui actualment és la portaveu adjunta del grup municipal d’ERC; Ester Capella, exregidora per ERC a l’Ajuntament i exconsellera a la Generalitat; Jordi Castellana Gamisans, regidor per ERC a l’Ajuntament; Eva Baró, regidora d’ERC a l’Ajuntament; i Jordi Coronas, portaveu d’ERC a l’Ajuntament. “Ser aquí, a l’Arc de Triomf, és si mateix és un missatge, perquè ens permet expressar aquesta actitud: la del triomf de la Barcelona republicana”, va dir el candidat durant l’acte.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jk a abril 12, 2023 | 10:44
    jk abril 12, 2023 | 10:44
    coneguts a casa seva
  2. Icona del comentari de: El cit campejador a abril 12, 2023 | 10:48
    El cit campejador abril 12, 2023 | 10:48
    Para qué?
  3. Icona del comentari de: Rsalva a abril 12, 2023 | 11:47
    Rsalva abril 12, 2023 | 11:47
    Municipals assalt a Diputacions i Consells Consells Comarcals, menjadores sense control

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa