Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els 25 primers noms de la llista de Maragall per a les eleccions del 28M

El candidat d’ERC a les eleccions municipals, Ernest Maragall, ha presentat aquest diumenge els 25 primers noms que conformen la seva llista. L’acte ha tingut lloc en un dels espais més emblemàtics de Barcelona: l’Arc de Triomf. “Ser aquí, a l’Arc de Triomf, és si mateix és un missatge, perquè ens permet expressar aquesta actitud: la del triomf de la Barcelona republicana”, ha dit Maragall. “Avui la Barcelona republicana pren la veu disposada a guanyar, transformar i treballar”, ha afegit.

Pel que fa a la llista, la número dos és, per segona vegada consecutiva, Elisenda Alamany, qui actualment és la portaveu adjunta del grup municipal d’ERC. Després figuren Ester Capella, exregidora per ERC a l’Ajuntament i exconsellera a la Generalitat; Jordi Castellana Gamisans, regidor per ERC a l’Ajuntament; Eva Baró, regidora d’ERC a l’Ajuntament; Jordi Coronas, portaveu d’ERC a l’Ajuntament; Rosa Suriñach, regidora d’ERC i una de les impulsores del Bicibús Eixample; Montse Benedí; regidora d’ERC; Jan Sibina, coordinador de projectes d’habitatge social a la Fundació Hàbitat3; Lourdes Arando; consellera portaveu al districte de Sant Martí; Max Zañartu, regidor d’ERC; Maria Badet, doctora en Comunicació per la UAB; i Josep Maria Boronat, arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i la Università IUAV de Venezia.

La resta de la llista la conformen Vinyet Maduell, Joaquim Sangrà, Olga Hiraldo, Pepe Pérez, Laura Pi, Carlos Rodríguez, Montserrat Bartomeus, Eduard Cuscó, Enriqueta Duran, Juan José Morales i Santos Félix.

Quin va ser el resultat d’ERC el 2019?

A les eleccions del maig de 2019 ERC va aconseguir mobilitzar el vot útil dels barris sobiranistes on acostumava guanyar Junts i va ser la primera força en 30 barris. Concretament, a La Barceloneta, la Vila Olímpica, el Poblenou, Vallvidrera, el Tibidabo i Les Planes, Horta, Montbau, la Font d’en Fargues, Navas, El Congrés i els Indians, el Camp de l’Arpa del Clot, el Guinardó, Can Baró, el Baix Guinardó, el Fort Pienc, la Sagrada Família, el Camp d’en Grassot i Gràcia, La Salut, El Coll, El Putxet i el Farró, Vallcarca i els Penitents, l’Esquerra antiga de l’Eixample, la Dreta de l’Eixample, la nova Esquerra de l’Eixample, Sant Antoni, Hostafrancs, Les Corts, La Maternitat i Sant Ramon, Sants, Sants-Badal i la Bordeta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a març 26, 2023 | 14:43
    Jordi març 26, 2023 | 14:43
    Un bon equip per a consolidar l´autonomisme i el pacte amb els carcellers del PSOE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa