Maragall apunta a un acord PSC-Cs per governar a la Diputació de Barcelona

"És una possibilitat aritmètica i una probabilitat política", diu

L’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha apuntat aquest divendres a un acord entre el PSC i Cs per governar la Diputació de Barcelona. “És una possibilitat aritmètica i una probabilitat política”, ha dit en una entrevista a El Món a RAC1. Maragall ha apuntat que aquesta opció podria ser una realitat després del vot de Manuel Valls per a la investidura d’Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona dissabte i facilitar un govern entre BComú i socialistes.

Per aconseguir la presidència de la diputació el PSC i la formació taronja necessitarien sis vots més, ja que els 16 representants socialistes i els quatre de Cs no arriben a la majoria de 26 necessària. Així, podrien comptar amb el suport dels cinc electes dels comuns i els dos del PP per arribar a la majoria. 

“Diuen que només és un dia, que no hi haurà cap dependència, però estiguem atents al que passi la setmana que ven en altres ajuntaments i a la Diputació de Barcelona per entendre si no hi ha lligams”, ha dit. Maragall creu que els votants de Colau tenen “clar” un pacte amb ERC, però que els inscrits a BComú hauran de respondre a una pregunta “capciosa”.

Maragall ha demanat “estar atents” els pròxims dies sobre què passarà amb altres institucions, com la Diputació de Barcelona, perquè li consten “converses i gairebé acords”.

Més informació

Comentaris

    En el ocaso de sus dias, un abuelo irascible intenta conquistar el amor de una activista bisexual 14/06/2019 8:26 pm
    Con menos mimbres se han hecho grandes telenovelas.
    La cara de Elisenda 14/06/2019 2:34 pm
    ¿Por qué coño he elegido al caballo perdedor?, parece que se pregunta Elisenda Alamany.

Nou comentari