Manuel Valls: “Guanyar les eleccions donaria molta força a l’independentisme”

El candidat recolzat per Ciutadans ha augurat un "cop fort" per Barcelona si els "separatistes" aconsegueixen l'alcaldia

L’alcaldable i ex-primer ministre francès Manuel Valls ha considerat que “el gran debat” de la campanya serà “si Barcelona és una capital catalana, espanyola o europea o la capital d’una hipotètica república catalana”. El candidat recolzat per Ciutadans ha augurat que si Barcelona “cau en mans de separatistes i populistes, serà un cop terrible per Europa”. “Si l’independentisme guanya l’alcaldia els donaria molta força, per això hem de guanyar la ciutat”, ha remarcat en una entrevista a Onda Cero. 

Sobre la inclusió de candidats com Josep Bou, candidat del PP i militant d’ultradreta segons va desvelar el TOT Barcelona, a la seva llista, Valls ha dit que la seva plataforma és “oberta” i que la llista no està tancada. 

[r:1]

Respecte a la celebració del consell de ministres demà a Barcelona, Valls ha donat la benvinguda a Pedro Sánchez i ha assegurat que “si demà fos alcalde”, li demanaria que vingués “a pactar”. L’ex-primer ministre francès ha alertat que “a Catalunya o ets independentista o fatxa“, i ha acusat Colau de ser “populista d’esquerres”. 

Més informació

Comentaris

  Kitu 20/12/2018 11:08 am
  L'infame franxute
  Picafort 20/12/2018 11:17 am
  Apa nen ves cap a París, que els armilles grogues et troben a faltar per a que els hi arreglis el negoci francès.
  Joan Jaume 20/12/2018 1:42 pm
  El fracassat ha parlat, ja pot tornar a París,no reciclem les deixalles jacobines.....
  gregal 20/12/2018 4:37 pm
  El gran favorit és el Sr. Graupera. Li desitjo tots els èxits per Barcelona i el futur de Catalunya

Nou comentari