La llista de Forn i Artadi per a Barcelona es dirà Junts per Catalunya

La candidatura de JxC s'anunciarà abans que Joaquim Forn sigui traslladat a una presó madrilenya per afrontar el judici

La victòria contra pronòstic del 21-D també donarà nom a la llista municipal de l’espai postconvergent. Segons ha sabut el TOT Barcelona, Junts per Catalunya (JxC) seran les sigles sota les quals es presentarà el tàndem Forn-Artadi, amb la voluntat de relligar aquest espai polític confeccionant una llista transversal -amb noms independents en llocs estratègics- i la participació destacada de Neus Munté i Ferran Mascarell. Tot plegat ha de tancar-se en pocs dies, abans que Joaquim Forn sigui traslladat a una presó de Madrid per afrontar el judici del Tribunal Suprem.

La candidatura de JxC busca condensar totes les sensibilitats, en un esforç per recuperar un lideratge electoral que les enquestes, ara com ara, limiten a Ernest Maragall, Ada Colau i Manuel Valls. La base de JxC serà la transversalitat independentista, aplegant des de la legitimitat de Joaquim Forn fins al currículum de gestió d’Elsa Artadi, actual consellera de Presidència. I amb l’aportació tant de de noms independents, aliens a la política institucional, com de personatges amb una trajectòria política vinculada al PDeCAT i la Crida.

Tot plegat, obligarà a una remodelació de l’àrea més estructural del Govern per a la qual s’estan buscant noms que reforcin l’àrea més pròxima al president Torra.
 

Més informació

Comentaris

    Groc 14/01/2019 6:56 pm
    A la candidatura per les municipals de Juns x Catalunya si sumaran els candidats de les primaries de l'ANC ??.

Nou comentari