Les xarxes mostren cues llargues “com mai” a col·legis de Barcelona

Els electors han deixat imatges d'acumulacions als punts de votació durant les primeres hores del dia

La participació barcelonina a les eleccions generals apunta a un augment respecte els anteriors comicis. Almenys aquesta és la sensació que transmeten les imatges que els usuaris han penjat a les xarxes socials. Nombrosos comptes han destacat que als seus col·legis electorals han trobat més cues “que mai”, es repetia des de diversos perfils.

Les cues, que a primera hora s’han trobat en diversos punts de votació que han acollit els més matiners, s’han mantingut durant tot el matí i fins al migdia. És el cas de diverses escoles de Sants, tal com ha apuntat un veí al qual li tocava votar a l’Escola Cavall Bernat. 

Al mateix barri, Josep Àngel Guimerà també remarcava la gentada que hi havia a pocs minuts de les 12 i apuntava que la cua arribava a donar la volta a l’edifici mentre seguia creixent. 

Però no ha estat cosa d’una única zona. A altres punts, com l’escola Tibidabo de la Prosperitat (Nou Barris), també s’han publicat imatges de les cues. De nou, remarcava Jose G. Navarro, “com mai”. 

Al Clot, David de Cas Pou hi afegia una altra imatge que va en la mateixa línia al Clot (Sant Martí). Un conjunt de fotografies que fan esperar que els primers índex de participació siguin elevats, i se sabran al voltant de les 14:30h.

 

Més informació

Nou comentari