L’Ajuntament “reforçarà” la proximitat després de la campanya amb bosses de la Xina

Defensa que el marxandatge encarregat complia amb els criteris de sostenibilitat però promet millores en un futur

La campanya de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb eixos comercials d’alguns districtes per fomentar el comerç de proximitat ha portat polèmica. Va començar amb una piulada del regidor d’ERC a Gràcia Miquel Colomé en què denunciava que les bosses que es regalaven a alguns comerços fetes pel consistori havien estat fabricades a la Xina. Les bosses fomentaven el comerç de proximitat.

Fonts municipals van argumentar que van encarregar les bosses a empreses de Barcelona, Badalona i Sant Joan Despí i que elles les havien demanat als seus proveïdors. En un fil de tuits, l’Ajuntament ha remarcat que les companyies van donar bosses que tenien “en estoc”. A més, ha posat en relleu que “l’acció compleix amb els criteris de sostenibilitat” municipals, entre ells la contractació d’empreses que es dediquen a la integració social i laboral.

Amb tot, al mateix fil de piulades el consistori es compromet a “reforçar els criteris de sostenibilitat i proximitat en la contractació de marxandatge”.

Més informació

Nou comentari