Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament fomenta el comerç de proximitat amb bosses fetes a la Xina
  • CA

Fomentar el comerç de proximitat amb una bossa feta a la Xina. Aquesta ha estat la paradoxa amb què s’han trobat alguns barcelonins en aconseguir una bossa de tela que forma part d’una campanya de l’Ajuntament de Barcelona i, més concretament, del districte de Gràcia. “Compra a prop i compraràs sostenible”, diu el missatge que hi ha imprès. L’etiqueta, però, revela que la bossa ha estat feta a la Xina.

El compte @3324cat, anteriorment Censurat News, ha compartit fotos a través de Twitter en què es podia comprovar que la procedència de la bossa és la Xina. Ho ha confirmat el conseller de distrcte d’ERC a Gràcia Miquel Colomé: “Per si algú té dubtes, la bossa és meva i com a conseller del districte de Gràcia en demanaré explicacions”.

Fonts municipals han posat en relleu que les bosses es van encarregar a empreses de la capital catalana, Badalona i Sant Joan Despí. Aquestes companyies, destaquen les mateixes fonts, van demanar-les als seus proveïdors, “entre ells algunes empreses d’inserció laboral”. “El consistori sempre prioritza la producció de proximitat”, ressalten, tot i que admeten que a les properes campanyes “es continuarà treballant” perquè tots els productes siguin locals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa