Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els paradistes dels mercats municipals podran contractar Barcelona Energia
  • CA

Els paradistes dels mercats municipals podran contractar Barcelona Energia a partir d’aquest mes. Fins ara només podien subscriure aquest servei els edificis dels mercats i les seves oficines, però no les parades. A partir d’ara, també podran subscriure el servei els comerciants dels mercats per al subministrament elèctric del seu establiment. Amb l’objectiu d’assessorar-los, la Federació de Mercats Municipals de Barcelona (FEMM) facilitarà als més de 2.000 establiments comercials dels 43 mercats de la ciutat la possibilitat d’un estudi gratuït per a conèixer les seves necessitats energètiques, ajudant-los a reduir l’impacte econòmic i mediambiental que generen els seus negocis. Els estudis aniran a càrrec de Barcelona Energia.

Fins ara, s’han realitzat proves pilot en quatre mercat (Sants, Sarrià, Llibertat i Ninot) amb un total de 182 establiments subscrits a la comercialitzadora pública d’energia. Els estudis fets fins ara indiquen que amb el canvi a l’energia 100% renovable, cada comerciant deixaria d’emetre 2 tones de CO2 i s’aconseguirà un estalvi econòmic mig de 500 euros anuals.

La col·laboració entre la FEMM i Barcelona Energia també estableix que la comercialitzadora pugui realitzar més endavant una oferta col·lectiva a tots els comerciants perquè consumeixin l’electricitat sostenible de Barcelona Energia a través d’unes condicions econòmiques més avantatjoses, gràcies a la tècnica de la compra col·lectiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa