Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La regidora de Nou Barris plega per motius de salut
  • CA

La regidora del districte de Nou Barris, Marga Marí-Klose, deixa l’acta a l’Ajuntament de Barcelona per motius de salut i tornarà a la docència universitària, que exercia abans de fer el salt a la política. Tal com va avançar el TOT Barcelona, la regidora està de baixa des del gener. Es tractaria d’una afectació cardiovascular no relacionada amb la pandèmia de coronavirus. Segons ha avançat Metrópoli Abierta i han confirmat fonts del PSC al TOT Barcelona, la substituirà el socialista Joan Ramon Riera, que anava de número 9 a la llista electoral i ara exercia de cap de gabinet del tinent de seguretat Albert Batlle.

Ara bé, Riera no s’encarregarà de Nou Barris sinó de Les Corts. Qui portarà Nou Barris será l’actual regidor de les Corts i de Turisme, Xavier Marcé. El darrer plenari de Nou Barris –en format virtual, el 6 de maig– el va presidir, en canvi, el regidor de Sant Martí, David Escudé (PSC). Durant tota l’emergència sanitària el lideratge de facto del districte i la interlocució amb el veïnat ha recaigut en el gerent d’aquest territori, Gabriel Duarte, a qui l’activisme de barri ja coneixia perquè havia estat portaveu i conseller del PSC al districte.

Riera assumirà, això sí, l’altra cartera que portava Marí-Klose: la regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran. Aquesta àrea l’encapçala la tinenta d’alcaldia Laura Pérez, ara de baixa per maternitat. El pes de la tinença de Drets Socials se l’han repartida durant la crisi sanitària la regidora de salut, Gemma Tarafa, i la comissionada d’Acció Social, Sònia Fuertes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa