JxCat reclama a Colau que repari ja un carrer destrossat per una esllavissada fa mig any

Està situat al districte de Sarrià-Sant Gervasi i va patir les conseqüències dels aiguats d'aquells dies

El portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya, Jordi Martí, ha urgit aquest matí el govern municipal a reparar un carrer destrossat per una esllavissada fa més de cinc mesos. En concret, va ser el 21 d’abril quan, a causa d’uns aiguats que van durar uns dies, es va produir una esllavissada que va deixar malmès el carrer Major del Rectoret, situat al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes (Sarrià-Sant Gervasi).

“Avui, 9 d’octubre, sis mesos després, podem comprovar que tot continua igual i que les obres d’arranjament continuen pendents”, ha criticat Martí. El grup de JxCat va presentar al juliol un prec en què reclamava que “procedís de manera immediata a l’arranjament del carrer Major del Rectoret”. El portaveu de la formació ha lamentat que els veïns “no tenen notícies del govern d’Ada Colau i Jaume Collboni”, i ha qualificat de “manca absoluta de diligència” l’actuació del consistori i del regidor del districte, Albert Batlle.

Finalment, ha avançat que portarà la reclamació al ple del districte del 22 d’octubre “perquè és urgent el seu arranjament”.

Més informació

Nou comentari