JxCat ha posat un llaç groc a l’escó buit de Quim Forn, que no podrà ser al ple del cartipàs després que el Suprem li denegués el permís per assistir-hi. El partit ha qualificat de “decisió injusta i injustificada” l’absència de Forn, que a més hauria pogut alterar les majories del ple perquè l’Ajuntament no té previst al seu reglament la suspensió de regidors. Finalment els comuns ha acceptat retirar un dels seus regidors per equilibrar la balança.

La número 2 de JxCat, Elsa Artadi, ha recordat que “la repressió continua, no s’atura”. Per la seva banda, Ada Colau ha lamentat l’absència de Forn “com a alcaldessa i com a presidenta del ple” de l’Ajuntament, mentre que el líder d’ERC, Ernest Maragall, ha qualificat de “vergonya” per a Barcelona començar el mandat “amb una alteració explícita del resultat de les eleccions”.

Comentaris

    Sometent Juliol 16, 2019 | 11:56
    El llaç groc de casa meu ha desaparegut. Fins que els partits no defiensin la llibertat del nostre pais i es mantinguin al jou de l'automomisme, no seré jo qui defensi la llibertat dels presos polítics. Ja n'hi ha prou!!!

Nou comentari

Més notícies

Forn recorda que té els drets polítics “intactes”

El president del grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona es mostra "decebut" per la negativa del Suprem a assistir al ple

El Suprem denega a Forn el permís per assistir el ple del cartipàs

El tribunal considera que no hi ha les condicions per a una autorització extraordinària