Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat posa un llaç groc a l’escó buit de Forn
  • CA

JxCat ha posat un llaç groc a l’escó buit de Quim Forn, que no podrà ser al ple del cartipàs després que el Suprem li denegués el permís per assistir-hi. El partit ha qualificat de “decisió injusta i injustificada” l’absència de Forn, que a més hauria pogut alterar les majories del ple perquè l’Ajuntament no té previst al seu reglament la suspensió de regidors. Finalment els comuns ha acceptat retirar un dels seus regidors per equilibrar la balança.

La número 2 de JxCat, Elsa Artadi, ha recordat que “la repressió continua, no s’atura”. Per la seva banda, Ada Colau ha lamentat l’absència de Forn “com a alcaldessa i com a presidenta del ple” de l’Ajuntament, mentre que el líder d’ERC, Ernest Maragall, ha qualificat de “vergonya” per a Barcelona començar el mandat “amb una alteració explícita del resultat de les eleccions”.

Més notícies
Forn recorda que té els drets polítics “intactes”
Notícia: Forn recorda que té els drets polítics “intactes”
Comparteix
El president del grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona es mostra "decebut" per la negativa del Suprem a assistir al ple
El Suprem denega a Forn el permís per assistir el ple del cartipàs
Notícia: El Suprem denega a Forn el permís per assistir el ple del cartipàs
Comparteix
El tribunal considera que no hi ha les condicions per a una autorització extraordinària

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sometent a juliol 16, 2019 | 11:56
    Sometent juliol 16, 2019 | 11:56
    El llaç groc de casa meu ha desaparegut. Fins que els partits no defiensin la llibertat del nostre pais i es mantinguin al jou de l'automomisme, no seré jo qui defensi la llibertat dels presos polítics. Ja n'hi ha prou!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa