JxCat demana a Colau que “torni” davant l’increment dels homicidis durant l’estiu

L'alcaldessa ha respost desitjant que no s'estigui posant en dubte el dret a fer vacances

Junts per Catalunya ha intensificat la pressió sobre Ada Colau en relació al repunt d’homicidis i agressions amb arma blanca dels mesos d’estiu. Concretament ha estat el regidor Ferran Mascarell qui ha etzibat “alcaldessa, torna” en relació a les vacances que ha fet els darrers dies Colau. “Passejarà, que està bé, i es farà moltes fotografies, però no n’hi ha prou”, ha reclamat el regidor quan tot referint-se al retorn de l’alcaldessa aquesta tarda en una visita a la Festa Major de Gràcia. “Que faci el favor de tornar a la ciutat i posar-se al capdavant de la seguretat”, ha insistit Mascarell. 

També el portaveu adjunt de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha lamentat la nova víctima mortal per un apunyalament aquest divendres a Barcelona, ha demanat preguntar-se a què es deu la situació actual pel que fa a seguretat. A més, ha criticat l’absència de regidors i de l’alcaldessa en el darrer ple de l’Ajuntament. “Obrirem el teló i Colau apareixerà a les festes de Gràcia”, ha criticat Pujol, minuts abans que l’alcaldessa fes la seva visita pels carrers guarniments del barri. 

Minuts després, la líder de Barcelona en Comú els ha respost: “Suposo que Junts per Catalunya no està qüestionant que l’alcaldessa, com qualsevol persona treballadora, pugui fer uns dies de vacances amb els seus fills i la seva família”. A més, ha assegurat que ha estat en contacte amb l’equip de govern en tot moment i que aquest ha estat “plenament actiu”.

A més, tot i que Mascarell i Pujol –així com va fer el tinent d’alcaldia Albert Batlle– han parlat de “crisi de seguretat”, Colau ha evitat referir-se a la situació en aquests termes. Una línia que precisament comparteix amb el cap dels Mossos d’Esquadra, Andreu Martínez. 

Més informació

Comentaris

    Quan començareu a treballar? 16/08/2019 11:52 pm
    L'alcaldessa de vacances tot l'any, i mentrestant a Barcelona hi mana el caos i la contaminació. La gent preparada ha de marxar, i els incompetents al govern de Barcelona.

Nou comentari