JxCat busca reprovar Colau per l’escapada en l’inici del nou confinament

Artadi la critica per "haver abandonat la ciutat de Barcelona per qüestions personals mentre la ciutat i la seva ciutadania s'atenien a les normes"

La presidenta del grup municipal de JxCat, Elsa Artadi, ha registrat una proposició per a la comissió de Presidència en què busca reprovar l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El motiu és la notícia, publicada pel TOT Barcelona, segons la qual la líder de l’executiu local va marxar de la capital catalana quan començava el nou confinament. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, també es trobava fora de la ciutat i també ha rebut crítiques de l’oposició.

Així, a la comissió de dimecres es debatrà sobre la possibilitat de reprovar Colau per “haver abandonat la ciutat de Barcelona per qüestions personals mentre la ciutat i la seva ciutadania s’atenien a les normes”, segons JxCat. “L’estricte compliment de la norma i els decrets del Govern no és el que només s’espera de l’alcaldessa de Barcelona. En el moment que ens trobem, amb un increment de contagis per la Covid-19 i el manteniment de severes restriccions de mobilitat i en l’activitat social i econòmica, és fonamental un comportament exemplar i de lideratge per part dels principals responsables polítics”, lamenta Artadi.

“Quan milers de famílies de Barcelona, i de tot el país, han fet aquestes festes de Nadal un esforç per mantenir-se a casa, als seus municipis, renunciant a trasllats i a veure els seus familiars en un acte de solidaritat amb el conjunt de la societat, sorprèn l’actitud de l’alcaldessa”, apunta la presidenta del grup municipal de JxCat.

Més informació

Nou comentari