Junts veu “abandonament” en 46 interiors d’illa de l’Eixample

Artadi reclama al govern de Colau un pla de recuperació per corregir "greus mancances"

La presidenta de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha reclamat aquest dijous al Govern d’Ada Colau un pla de recuperació pels 46 interiors d’illa de districte de l’Eixample sobre els quals la formació ha presentat una auditoria. Junts ha explicat que, durant la realització de l’auditoria, han constatat assentaments de persones, manca de fonts i ombra, espais sense jocs infantils, deteriorament de zones verdes i problemes en els accessos.

Artadi ha reclamat més recursos per a la rehabilitació dels interiors d’illa on detecta “greus mancances” i un pla per seguir avançant en la recuperació d’interiors d’illa. La dirigent ha destacat que el projecte de recuperació d’illes “és un projecte de dècades, que s’ha tirat endavant amb molt d’esforç”. “Era una feina d’èxit fins que arriba el govern de Colau i Collboni que han decidit aturar-ho”, ha denunciat la regidora.

Junts ha acusat a l’executiu de Colau d’actuar amb “desídia” i d’incórrer en “un cert abandonament del manteniment de la ciutat”. El grup municipal ha elaborat l’estudi en col·laboració amb entitats veïnals, comerciants i els afiliats dels barris

Més informació

Nou comentari