Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Junts porta a tots els barris la seva campanya de denúncia de punts bruts

El grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que portarà a tots els barris la seva campanya per denunciar els punts més bruts de la ciutat i fomentar l’ús de la seva web Junts cuidem Barcelona, que permet als veïns identificar amb fotografies aquells espais i racons on s’hi acumular brutícia.

Afiliats, consellers i regidors del partit participen aquest divendres i dissabte en una encartellada per tot Barcelona per enganxar prop de 10.000 cartells per animar els veïns a penjar fotografies de punts bruts, degradats o malmesos. El partit s’ha compromès a gestionar davant del consistori la seva neteja o arranjament.

La presidenta del grup municipal, Elsa Artadi, ha recordat que la brutícia és una qüestió que afecta tots els veïns i que amb la seva iniciativa busquen “forçar el govern municipal a prendre decisions” per netejar els carrers de la ciutat.

Centenars d’incidències

La web permet als veïns penjar fotografies de punts bruts de la ciutat a través d’un breu formulari que només recull les dades imprescindibles per fer un seguiment de la incidència, que després tramiten a l’Ajuntament. En els dos primers mesos de funcionament de la pàgina el grup municipal ha rebut gairebé 200 queixes, mentre que en tenen unes 200 pendents de validar.

La campanya de Junts no ha agradat gaire a l’Ajuntament, que en diverses ocasions ha recordat que el consistori ja disposa dels seus propis canals –com una web, una aplicació i un telèfon– per denunciar aquesta mena de situacions. El mes passat el govern municipal va anunciar un pla de xoc de 70 milions per netejar els 350 punts més conflictius de Barcelona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: amb comú no podem a novembre 05, 2021 | 13:14
    amb comú no podem novembre 05, 2021 | 13:14
    la brutícia de Barcelona, comença per l'okupa frau kolau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa