Junts acusa Colau d'”amagar” les dades de l’augment “descontrolat” de les queixes per incivisme

La formació insta el govern municipal a modificar l'ordenança de convivència

El grup municipal de Junts a l’Ajuntament de Barcelona ha retret al Govern de l’alcaldessa Ada Colau un “augment descontrolat” de queixes per incivisme el 2020. La formació independentista ha exigit que s’obri a actualitzar l’ordenança de convivència, ha explicat el grup aquest dilluns.

El portaveu de Junts a Barcelona, ​​Jordi Martí, ha criticat a l’executiu municipal durant la presentació dels informes sobre l’aplicació de l’ordenança dels anys 2019 i 2020. Martí ha lamentat que el govern local hagi “amagat” fins ara les dades quan, en les seves paraules, tenien la informació des de gener de 2020 i gener del 2021.

Martí també ha reclamat una reflexió “sobre la incapacitat de la Guàrdia Urbana i altres serveis municipals de donar resposta a les trucades, queixes i demandes de la ciutadania” pels problemes que li afecten. Així mateix, ha destacat que les dades de l’any 2020 estan distorsionats per la pandèmia i que moltes temàtiques s’han vist mitigades però també es recullen “augments molt importants i de fons” en altres apartats. També ha ressaltat algunes de les dades de l’informe, com que les queixes veïnals recollides mitjançant la plataforma informàtica municipal IRIS han passat de les 12.427 del 2019 a les 19.845 el 2020, sent “especialment altes” les relacionades amb les bicicletes i el soroll nocturn.

Més informació

Comentaris

    amb comu no podem 27/07/2021 12:34 pm
    des de que la frau kolau és per desgracia de la ciutat de Barcelona, l'alcaldessa, l'incivisme ha anat creixent dia rere dia. La ciutat de Barcelona, està més bruta que mai, gràcies a la frau kolau, la janet sanz, l'eloi badia etc... ah i el culboni

Nou comentari