Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’infermer que s’havia d’enfrontar a Ada Colau es retira de les primàries de BComú
  • CA

L’actual alcaldessa de Barcelona i líder dels comuns, Ada Colau, és des d’aquest dimarts l’única candidata a ser cap de llista de Barcelona en Comú de cara a les municipals del 2019. Aquest dilluns el comitè electoral va acceptar la renúncia d’Albert Reyes, que era l’altre candidat a cap de llista, segons ha informat BComú en un comunicat.

Un cop s’ha publicat definitivament la candidatura de Colau, l’organització prepara ara set trobades entre ella i activistes de la formació per explicar els projectes que vol impulsar i “recollir les propostes de criteris i perfils de candidats que podrien formar part del seu equip”.

[r:1]

Segons explicava ell mateix a la seva candidatura, és llicenciat en Comunicació Audiovisual però s’ha dedicat a la infermeria al Parc Taulí, a gestionar les xarxes socials d’una empresa i actualment a supervisar altres infermers al Centre Integral de Salut Cotxeres. De perfil sindicalista, ha estat membre de diversos comitès d’empresa i els darrers anys ha ampliat estudis a distància. Entre les seves prioritats destaca “millorar la sanitat catalana i enfortir la democràcia, la participació, la transparència, els drets socials, la defensa del bé comú i la lluita contra la desigualtat i la corrupció”.

Més notícies
Albert Reyes, l’infermer que s’enfrontarà a Colau a les primàries de BComú
Notícia: Albert Reyes, l’infermer que s’enfrontarà a Colau a les primàries de BComú
Comparteix
Un jove sindicalista és l'únic contrincant de l'alcaldessa en el procés intern de confecció de llistes per les eleccions de 2019

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa