Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’infermer que s’havia d’enfrontar a Ada Colau es retira de les primàries de BComú

L’actual alcaldessa de Barcelona i líder dels comuns, Ada Colau, és des d’aquest dimarts l’única candidata a ser cap de llista de Barcelona en Comú de cara a les municipals del 2019. Aquest dilluns el comitè electoral va acceptar la renúncia d’Albert Reyes, que era l’altre candidat a cap de llista, segons ha informat BComú en un comunicat.

Un cop s’ha publicat definitivament la candidatura de Colau, l’organització prepara ara set trobades entre ella i activistes de la formació per explicar els projectes que vol impulsar i “recollir les propostes de criteris i perfils de candidats que podrien formar part del seu equip”.

[r:1]

Segons explicava ell mateix a la seva candidatura, és llicenciat en Comunicació Audiovisual però s’ha dedicat a la infermeria al Parc Taulí, a gestionar les xarxes socials d’una empresa i actualment a supervisar altres infermers al Centre Integral de Salut Cotxeres. De perfil sindicalista, ha estat membre de diversos comitès d’empresa i els darrers anys ha ampliat estudis a distància. Entre les seves prioritats destaca “millorar la sanitat catalana i enfortir la democràcia, la participació, la transparència, els drets socials, la defensa del bé comú i la lluita contra la desigualtat i la corrupció”.

Més notícies

Albert Reyes, l’infermer que s’enfrontarà a Colau a les primàries de BComú

Notícia: Albert Reyes, l’infermer que s’enfrontarà a Colau a les primàries de BComú
Comparteix
Un jove sindicalista és l'únic contrincant de l'alcaldessa en el procés intern de confecció de llistes per les eleccions de 2019
Notícia: Albert Reyes, l’infermer que s’enfrontarà a Colau a les primàries de BComú - Mobile

Nou comentari

Comparteix