Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Guerra oberta a Ciutadans: “desenes d’afiliats” demanen donar-se de baixa
  • CA

Ciutadans s’ha dividit en dos. No és cap novetat si ens atenim a les moltes disputes internes que ha tingut el partit durant la passada legislatura. I ara, just quan comença la campanya, el nucli més crític amb la direcció del partit, format per persones vinculades als antics regidors del grup municipal, ha decidit donar-se de baixa de Ciutadans. Tal com apunta l’ACN, aquest grup afirma que “desenes d’afiliats” deixaran Ciutadans aviat.

Els crítics al·leguen que Cs ha perdut el rumb i confon al votant constitucionalista. Tots ells lamenten els “nombrosos acords amb el govern de Sánchez i Podemos, donant suport a nombroses propostes i lleis ideològiques tan aberrants com la del ‘només sí que és sí’ que ha beneficiat centenars d’assetjadors sexuals”, tal com diuen en un comunicat, recollit per l’ACN, en què també culpen els actuals dirigents “de la desfeta del partit”.

“És gent expedientada o que ja se n’havia anat”

Des de Ciutadans asseguren que no tenen res a valorar perquè “la veritat és que la candidatura i l’equip segueixen forts i intactes”. En tot cas, especifiquen que “no se’n van ara, sinó que és gent que estava expedientada o ja se n’havia anat, alguns perquè no es comptava amb ells a la llista”. Fonts internes del partit, a més, neguen al TOT Barcelona que hi hagi una desbancada de “desenes o centenars” de persones, malgrat reconèixer que els crítics podrien acabar a les files del PP. A més, recorden que cap d’ells comptaven pel futur del projecte a Barcelona.

Inici de campanya amb retard

Els taronges han deixat per aquesta tarda l’acte d’obertura principal. Malgrat que la majoria de partits van obrir aquest dijous en un acte de grans dimensions, Ciutadans va preferir fer una roda de premsa de petit formal i la tradicional enganxada de cartells a les dotze de la nit. Aquest divendres, l’eurodiputat Jordi Cañas acompanyarà Anna Grau, que aquest matí ha tornat a carregar contra l’Ajuntament per la gestió de l’ocupació. “Colau i Collboni no desmenteixen que estiguin pagant a ocupes”, ha dit en un acte a Pedrables poc abans de lamentar les imatges d’aquest dijous a la Bonanova.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: En fi a maig 12, 2023 | 14:00
    En fi maig 12, 2023 | 14:00
    el fals partido político, creat per destruir Catalunya, el català i la democràcia, ha de desaparèixer, es mereixen podrir-se en la misèria
    • Icona del comentari de: Tururut a maig 12, 2023 | 18:13
      Tururut maig 12, 2023 | 18:13
      Han fet molt de xivarri pero no els hi ha servit per res, al contrari hi ha més independentistes que mai.
  2. Icona del comentari de: Català a maig 12, 2023 | 14:05
    Català maig 12, 2023 | 14:05
    Una de les poquíssimes satisfaccions que dóna la política és veure cosas com aquesta.
  3. Icona del comentari de: Hahahaha a maig 12, 2023 | 14:49
    Hahahaha maig 12, 2023 | 14:49
    Rates sortint del vaixell
  4. Icona del comentari de: Ehem ! a maig 12, 2023 | 16:35
    Ehem ! maig 12, 2023 | 16:35
    Recordeu quan l'inefable Josep Oliu el juny del 2014 demanava un "Podemos" de dretes per a Espanya ? Aleshores ja feia uns anys que existia el partit de Rivera al nostre país, un grupuscle creat per anar contra la llengua pròpia de Catalunya (tret de la Vall d'Aran), les illes Balears i la major part del País Valencià. Des la creació d'aquest grupuscle, solament han governat el municipi de Gimenells i el Pla de la Font entre els anys 2007 i 2011, pel fet que el que fins aleshores batlle es va passar al partit de Rivera. D'ací un temps el partit "de Rivera" finirà com el partit "de la Diez", algú se'n recorda a hores d'ara ? Bon vent !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa